FASHION ACTS
Wear The Moment

ONS BEDRIJF

Sinds 2005 hebben wij - Ruud en Irene Naarden - dit agentschap opgericht.

We willen hoogwaardige producten vertegenwoordigen met een juiste prijs, maar zonder concessies te doen aan kwaliteit en dienstverlening. 

Op dit ogenblik vertegenwoordigen wij voornamelijk het internationale modemerk KOOKAÏ. Dit damesmode merk van Franse origine is gestoeld op het beeld van een designercollectie die echter toegankelijk is voor de vrouw van 20 tot 50 jaar. 

Franse charme met een nuchtere Nederlandse pasvorm. Het merk maakt gebruik van luxe materialen en exclusieve dessins waarbij er een subtiel gebruik van kleur en verfijnde details worden toegepast.

KOOKAÏ heeft een geheel eigen identiteit, net als de vrouw die het draagt. De KOOKAÏ vrouw is dynamisch, vrouwelijk, intelligent en creatief.


TEAM

Momenteel franchisen wij twee winkels in Nederland:

KOOKAÏ - Berenstraat 14, 1016 GH  Amsterdam - tel.nr.  020-54342628

KOOKAÏ - Oudkerkhof 30, 3512 GL  Utrecht.   tel.nr.  030-2300960

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.

Het ligt zeker in de bedoeling de verkooppunten in Nederland uit te breiden.

Wil jij een unieke mogelijkheid krijgen om je mode ambities te gebruiken waarbij je volledig ondersteunt wordt door het internationale modebedrijf KOOKAÏ in het managen van je eigen modeboutique?

Zelfstandig en met gebruikmakend van de expertise en ervaring van internationale mode-experts adviseer en verkoop je up-to-date mode aan je klanten.

Maak je dromen waar met onze voordelige condities.

Informatie:   tel.nr.:  06-54304215   /  e-mail:  info@fashionacts.nl